Apgērbs iesācējam daiļslidotājam

Iesācējs jaunais daiļslidotājs

Pamatlikums apgērba izvēlē ir - ērtums. Daiļslidotāja apgērbam ir jābūt vieglam un ērtam, vēlams nodabiska materiāla, tas nedrīkst ierobežot kustības un tam ir jāpatīk daiļslidotājam. Iesācējam daiļslidotājam nepieciešams gērbties siltāk un vēlams nemirkstošā kostimā. Jaunais daiļslidotājs vēl nemāk slidot, tāpēc viņš ir mazkustīgs. Lai bērns nenosaltu un neizmirktu uz ledus, mēs rekomendējam gērbt viņu ūdensnecaurlaidīgā kominezonā un apakšā pavilkt termoveļu. Ar laiku, kad bērns sāks intensīvāk un pārliecinošāk kustēties un drošāk jutīsies uz slidām, jūs varēsiet atteikties no siltajiem kombinezoniem un iegādāties savam daiļslidotājam specializēto apgērbu daiļslidošanai veikalā daiļslidotājiem.

 

Slildotāja apgērbs

- SLIDAS - tām ir jāatbilst bērnam pēc izmēra, vai arī jābū ne vairāk kā par vienu izmēru lielākām, ja bērnam ātri aug kājiņa. Plastmasas čeholi vajadzīgi, lai pasargātu slidu asmeni no notrulināšanās un tas ilgāk kalpotu. Pec ledus slidu asmenus noslauka ar mikstu lupatinu un uz asmeniem uzvelk auduma ceholus.

 

- APGĒRBS uz ledus – silts sporta kostims, bikses velams no udensnecaurlaidiga materiala- var sleposanas kostimu, bet ai apgerbs neierobezotu kustibas.Galva cepurite vai apsejs. Obligati cimdini, velams lidzi nemt vairakus parus.Kabataslakatini, zekites 2 parus.

 

- APGĒRBS vispārējas fiziskas sagatavotibas treniņam – botas, šortas vai treniņbikses un t-krekliņš. VFS lecamaukla un paklājiņš.

Blociņš atzīmēm par treniņnodarbībām.

Autors:
Apgērbs iesācējam daiļslidotājam
Balsot par rakstu:
kopa: 32. Reitings: 5.00 no 5

PIERAKSTIES SKOLAS JAUNUMIEM

MUMS IR INTERESANTI POSTI SOC. TĪKLOS

figureskatingschool.lv © 2017
PIEZVANIET MUMS:371 25926560