Daiļslidošana OZO ledus Halle, INBOX Ledus Halle

Starptautiskā daiļslidošanas skola vada daiļslidošanas treniņus Ozolniekos OZO ledus hallē un INBOX ledus hallē Pinķos. Starptautiskā daiļslidošanas skola - tā ir daiļslidošana bērniem. Klubā trenējas dažāda vecuma bērni.

Jau no 3-x gadu vecuma var likt bērnu uz slidām. Starptautiskā daiļslidošanas skola sev vietu atrod sportisti, kas ir mērķtiecīgi noskaņoti uz rezultātu sasniegšanu, kā arī daiļslidošanas cienītāji, kuri labprāt pavada savu brīvo laiku, nodarbojoties ar daiļslidošanu savam priekam.

Starptautiskā daiļslidošanas skola ir atvērts ikvienam, kuru saista daiļslidošana.

Starptautiskā daiļslidošanas skola vada gan ledus treninus, gan ārpusledus nodarbības.

  •     Ledus treniņš
  •     Vispārējā fiziskā sagatavotība
  •     Speciālā fiziskā sagatavotība
  •     Horeogrāfija

Starptautiskā daiļslidošanas skola izmanto unikālu metodiku un apmācības tehniku, kas palīdz samazināt traumu iespējamību praktiski līdz nullei un būtiski paātrina daiļslidošanas elementu apmācības procesu.

Unikāli specializēti trenažieri daiļslidošanai palīdz pareizākai elementu apguvei un dod daiļslidotājam lielaku pārliecību par sevi.

Vasaras laikā Starptautiskā daiļslidošanas skola riko vasaras sporta nometnes daiļslidotājiem Ozolniekos, OZO Hallē, Latvijā. Visi kluba sportisti ar prieku piedalās sporta nometnēs. Nometnes laikā viņi iegūst daudz pozitīvu emociju, fiziski paliek spēcīgāki un, pateicoties treniņu intensitātei,  progresē daudz ātrāk kā parastajā treniņu periodā, kad bez treniņiem vēl ir skolas un mācību slodze.

Ziemas laikā Starptautiskā daiļslidošanas skola organizē Jaunā gada sagaidīšanas svinības, eglīti.

Ozolnieku Starptautiskā daiļslidošanas skola, cenšas attīstīt daiļslidošanu Ozolniekos un radināt jaunatni pie veselīga dzīves veida!

Autors:
Daiļslidošana OZO ledus Halle, INBOX Ledus Halle
Balsot par rakstu:
kopa: 4. Reitings: 5.00 no 5

PIERAKSTIES SKOLAS JAUNUMIEM

MUMS IR INTERESANTI POSTI SOC. TĪKLOS

figureskatingschool.lv © 2017
PIEZVANIET MUMS:371 25926560