Daiļslidošana - individualas nodarbibas un nodarbibas grupa.

Dailslidosana - individualas nodarbibas un nodarbibas grupas Starptautiskā daiļslidošanas skola.

Individualas nodarbibas (papildledus)

Individualas nodarbibas vai papildledus dailslidotajiem - tas ir paatrinats un efektivs veids ka iemacities slidot uz slidam. Individualajos treninos (papildledos) bernam tiek dota iespeja atrak apgut dailslidosanas elementu tehniku. Individuala trenina laika treneris uzmanibu koncentre tikai uz vienu sportistu un trenins ir maksimali produktivs. Tapa ir iespeja organizet papildus treninnodarbibu nelielai dailslidotaju grupai.

Individualajos treninos (papildledos) nodarbojas ar dailslidosanas elementu apmacibu, balstoties uz dailslidotaja individualajam ipatnibam, kas nenoliedzmi dod labu rezultatu.

Papildus ledus dailsllidosana “Starptautiskā daiļslidošanas skola” berniem treneru vadiba notiek sekojosas ledus halles:

  •     OZO ledus halle - Ozolnieki
  •     Inbox ledus halle - Siemens - Pinki (Babite)
  •     Volvo ledus halle - Volvo sporta centrs - Riga
  •     Tukums ledus halle - TLH - Tukums
  •     Vidzemes ledus halle - Ogre
  •     Daugava ledus halle - Stadion Daugava - Riga
  •     Pilna Servisa Ledus - PSL - Akadēmija - Riga
  •     Marupes ledus halle - Marupe

 

Grupu trenini kluba

Grupu nodarbibas dailslidosana ir loti svarigas dailslidotajam. Tiesi kluba nodarbibas treneris apmaca dailslidosanas pamatus un tas ir svarigs moments ista dailslidotaja audzinasana. Bez tam, trenejoties grupa, bernam attistas tadas nepieciesamas rakstura ipasibas kas nepieciesamas sportistam ka individualitate, izlemiba, organizetiba, atbildiba, darbaspejas, liedra spejas.

 

Dargie Vecaki!

Visus gribetajus pierakstities uz individualajam nodarbibam (papildledu) pie treneriem, ludzam laicigi saskanot  trenina laiku un vietu ar “Starptautiskā daiļslidošanas skola” vadibu Alexander Ryabinin.

Autors:
Daiļslidošana - individualas nodarbibas un nodarbibas grupa.
Balsot par rakstu:
kopa: 2. Reitings: 5.00 no 5

PIERAKSTIES SKOLAS JAUNUMIEM

MUMS IR INTERESANTI POSTI SOC. TĪKLOS

figureskatingschool.lv © 2017
PIEZVANIET MUMS:371 25926560