Daiļslidošana bērniem

Daiļslidošana bērniem - tas ir ļoti svarīgs solis, lai stiprinātu sava bērna veselību. Bērnu daiļslidošana pilda atveseļošanas un rakstura audzināšanas funkcijas, kā arī attīsta bērna fizisko sagatavību un  izturību.

Daudzi treneri un ārsti pareizai bērna attīstībai rekomendē tieši daiļslidošanu. Jau no mazotnes būtu lietderīgi pierakstīt savu bērnu daiļslidošanas pulciņā un regulāri apmeklēt nodarbības.  Maza bērna organisms ļoti strauji attīstās, bērns aug un vecākiem nepieciešams palīdzēt stiprināt sava bērna organismu ar sportiskām aktivitātem. Bērnu daiļslidošana - tas ir lielisks veids, kā veicināt bērna fizisko attīstību jau no mazotnes. Uzsākt pirmās daiļslidotāja gaitas Daiļslidošanas pulciņā vai sekcijā ir iespējams jau no 3 gadu vecuma. Daiļslidošanas treniņos maziem bērniem slodze tiek dota rotaļu un spēļu veidā, lai no mazotnes veicinātu bērnos mīlestību pret sportu.

Bērnu daiļslidošana ir pieejama arī mūsu ledus skolā. Nodarbības notiek Ozolniekos un Rīga. Daiļslidošanas iesācējiem tiek piedāvātas individuālas ievadnodarbības kopā ar skolas treneri. Mārupes ledus skolā jūsu bērns pavisam īsā laikā iemācīsies stāvēt uz slidām un iegūs pamatus daiļslidošanā. 

Autors:
Daiļslidošana bērniem
Balsot par rakstu:
kopa: 4. Reitings: 5.00 no 5

PIERAKSTIES SKOLAS JAUNUMIEM

MUMS IR INTERESANTI POSTI SOC. TĪKLOS

figureskatingschool.lv © 2017
PIEZVANIET MUMS:371 25926560