Aleksandra Žuļina grupa ateicās no vasaras nometnes Ozolniekos Latvijā.

Aleksandra Žuļina grupa ateicās no vasaras nometnes Ozolniekos Latvijā. Aleksandrs Žuļins ir pazīstams daiļslidotājs, daudzu šova Ledus laikmets dalībnieku treneris.

Vasaras nometne  Aleksandra Žuļina vadībā Ozolniekos bija plānota jūnija mēnesī. Atteikšanās no Ozolnieku nometnes neietekmēja grupas sagatavošanās posmu.

Aleksandra Žuļina deju pāri, kas bija plānojuši braukt uz Ozolniekiem, šajā gadā atteicās no brauciena un palika trenēties Maskavā kopā ar savu treneri sporta kompleksā Olimpijskij.

Žuļinam uz Ozolnieku nometni vajadzēja atvest savus spēcīgākos daiļslidotājus, kuru skaitā ietilpa:

Kievijas daiļslidotāji dejās uz ledus Jekaterina Bobrova ar Dmitriju Solovjovu, kas ir 2014.gada Olimpiskie čempioni komandu ieskaitē, 2013.gada Eiropas čempioni, divkārtējie sudraba laureāti 2011. un 2012.gada Eiropas čempionātos, četrkārtējie Krievijas čempioni , 2007.gada pasaules junioru čempioni. Nopelniem bagātie Krievijas sporta meistari. ISU  ( Starptautiskajā Daiļslidošanas Federācijas) reitingā uz 2014.gadu ieņem trešo vietu.

Krievijas pāris Ksenija Moņko ar Kirilu Haļavinu, kas 2011.gada Pasaules junioru čempionātā kļuva par pasaules čempioniem, divkārtējie Junior grand prix fināla uzvarētāji, pasaule čempionāta bronzas uzvarētāji. Uz 2012.gada aprīli ieņēma četerdesmit pirmo vetu ISU reitingā.

Autors:
Aleksandra Žuļina grupa ateicās no vasaras nometnes Ozolniekos Latvijā.
Balsot par rakstu:
kopa: 2. Reitings: 5.00 no 5

PIERAKSTIES SKOLAS JAUNUMIEM

MUMS IR INTERESANTI POSTI SOC. TĪKLOS

figureskatingschool.lv © 2017
PIEZVANIET MUMS:371 25926560