Starptautiskā daiļslidošanas skola - daiļslidošana bērniem


Rīgas daiļslidošanas skola ar bērnu Starptautiskā daiļslidošanas skola nodarbojas ar bērnu daiļslidošanas apmācību, izmantojo mūsdienīgu metodiku dailslidotāju audzināšanā.

Mūsu daiļslidošanas skola Starptautiskā daiļslidošanas skola vada daiļslidošanas nodarbības ar bērnu Rīgā un Rīgas rajonā: Inbox ledus hallē Piņķos, Ozo ledus halle Ozolniekos un Jūrmalas ledus hallē Jūrmalā, Mārupes ledus halle

Daiļslidošana - tas ir dinamisks ziemas sporta veids, kas veicina bērna organisma vispusīgu attīstību, fizisko attīstību, norūdīšanos, radošu realizāciju.

Starptautiskā daiļslidošanas skola- tas ir pilnīgāks apmācības kurss daiļslidošanā. Papildus ledus treniņiem mēs iekļaujam obligātajā  treniņu programmā nodarbības zālē. Papildinošas palīgdisciplīnas dailslidošanani tādas kā: Horeogrāfija, Vispārējā fiziskā sagatavotība, Speciālā fiziskā sagatavotība.

Daiļslidotājam ir jābūt vispārēji un daudzpusīgi attīstītam un mēs atbalstām bērnus, kas nodarbojas vispārējās fiziskās sagatavotības sekcijās, horeogrāfijas skolāsun kuriem jau ir prakse dailslidošanas klubos.

Autors:
Starptautiskā daiļslidošanas skola - daiļslidošana bērniem
Balsot par rakstu:
kopa: 3. Reitings: 5.00 no 5

PIERAKSTIES SKOLAS JAUNUMIEM

MUMS IR INTERESANTI POSTI SOC. TĪKLOS

figureskatingschool.lv © 2017
PIEZVANIET MUMS:371 25926560