Bērnu uzņemšana daiļslidošanas grupās

Starptautiskā daiļslidošanas skola izsludina jaunu dalībnieku uzņemšanu daiļslidošanas grupās. Ar bērniem strādā profesionāli treneri ar  nepieciešamo pieredzi un nopelniem. Ērts treniņu grafiks, individuāla pieeja katram bērnam. Vecāko daiļslidotāju grupu trenē treneris no Sankt-Pēterburgas, daudzu Krievijas un Starptautisku sacensību dalībnieks un laureāts.

Tāpat ir vidējā grupa un iesācēju grupa (mazie - pirmais apmācības gads), ar kuriem strādā treneri, kuri prot piesaistīt bērnu treniņu procesam, atrast vajadzīgo pieeju un ieinteresēt bērnu. Mēs strādājam vairākās ledus hallēs gan Rīgā gan ārpus tās. INBOX ledus halle Babīte Pinķi, OZO ledus halle Ozolniekos, Majoru ledus halle Jūrmalā, Mārupes ledus halle.

 

Abonementā tiek iekļautas sekojošas disciplīnas:

Ledus treniņš

  • Vispārējās fiziskās sagatavotības treniņš
  • Speciālās fiziskās sagatavotības treniņš
  • Horeogrāfija un stiepšanās

Bērnam nepieciešams vispusīgi attīstīties, tāpēc papildus nodarbībām uz ledus mēs iekļaujam abonementā ārpus ledus nodarbības un horeogrāfiju - fizisko dotumu attīstīšanai, koordinācijas, lokanības, stājas un ātruma trenēšanai. Vieulaicīgi ar fiziskajām nodarbībām bērnos tiek attīstītas tādas rakstura īpašības kā pārliecība, neatlaidība, apķērība, ener­­­giskums un daudzas  citas pozitīvas rakstura īpašības,kas noderīgas gan sportā, gan dzīvē.

  • Palīdzēsim ar slidu izvēli un iegādi.
  • Apmācām visu vecumu bērnus no 3 līdz 18 gadiem.
  • Ir organizētas grupas dažādiem līmeņiem un vecumiem.
  • Visa kontaktinformācija atrodama kluba mājas lapā.
Autors:
Bērnu uzņemšana daiļslidošanas grupās
Balsot par rakstu:
kopa: 2. Reitings: 5.00 no 5

PIERAKSTIES SKOLAS JAUNUMIEM

MUMS IR INTERESANTI POSTI SOC. TĪKLOS

figureskatingschool.lv © 2017
PIEZVANIET MUMS:371 25926560