Маsu slidošana uz slidām Rīgā

Маsu slidošana Riga un Rīgas rajona uz slidām Inbox ledus halle, Ozo ledus halle, Volvo ledus halle, Daugavas ledus halle (daugavas stadions), Tukuma ledus halle (tlh), Jūrmalas ledus halle (msl), tā ir daļa no segtajām ledus hallēm ar masu slidošanu bērniem un pieaugušajiem. Маsu slidošana ar nūjām hokejistiem  un masu slidošana bez nūjām daiļslidotājiem. Daiļslidošana Rīgā kļūst arvien populārāka.

Rīgas un Rīgas rajona ledus haļļu vadība reguāri dod iespēju iedzīvotājiem nodarboties ar slidošanu uz masu lediem. Masu ledus apmeklējus ir iespējams kā darbdienās tā arī brīvdienās. OZO ledus halle organizē masu slidošanu visai gimenei " Gimenes stunda" svētdienās. Bez tam OZO ledus halle piedāvā masu slidošanu kā darba dienās tā arī brīvdienās.  Inbox ledus halle masu slidošanu organizē pamatā brīvdienās un svētku dienās.  Inbox ledus halle - tā ir mājīga un silta ledus halle, kura vienmēr pulcē cilvēkus masu slidošanas stundās. Volvo ledus halle ir populāra ar to, ka sevī ietver trīs ledus laukumus un tapēc masu slidošana var notikt ik dienu.

 

Dažu ledus haļļu adreses:

1. OZO Halle - SIA «G.R.B.investicijas»

Stadiona iela 5 b, Ozolnieki, Ozolnieku novads LV-3018

2. Inbox Ledus halle - SIA «Nordic Sport Invest»

Piņķi, «Inbox.lv», Babītes pagasts, LV-2107, Latvija

3. Volvo Sporta Centrs, Volvo ledus halle,

Jūrmalas gatve 78D, Rīga, LV-1029, Latvija

4. «Majoru sporta laukums», Jūrmalas Ledus halle,

Rigas iela 1, Jūrmala, LV-2015

Daiļslidošana  vai hokejs uz ledus ir ziemas sporta veidi un regulāras nodarbības uz ledus veicina imunitātes nostiprināšanos, organisma atveseļošanos, kas piedod pārliecību sev un rītdienai. Nodarbojieties ar sportu!

Autors:
Маsu slidošana uz slidām Rīgā
Balsot par rakstu:
kopa: 4. Reitings: 4.00 no 5

PIERAKSTIES SKOLAS JAUNUMIEM

MUMS IR INTERESANTI POSTI SOC. TĪKLOS

figureskatingschool.lv © 2017
PIEZVANIET MUMS:371 25926560