Starptautiskā daiļslidošanas skola, papildus dalībnieku uzņemšana

Starptautiskā daiļslidošanas skola izsludina papildus dalībnieku uzņemšanu pirmsskolas un skolas vecuma, lai formētu vairākas daiļslidotāju grupas pēc slidošanas līmeņa. Bez tam Mārupes ledus skola organizē atsevišķu bērnu grupu, kuri pirmo reizi sāk slidot un vēl nemāk slidot.

Pilns apmācības komplekss.

Mūsu klubā jūs varēsiet saņemt vispilnīgāko treninu kompleksu, las sevī ietver: sausos treniņus, treniņus uz ledus, horeogrāfiju. Tāpat apmācību sporta nometnēs.

Vispārējā fiziskā sagatavotība - tas ir process, kas tiek virzīts uz vispusēju fizisko īpašību attīstību, nodrošiont organisma harmonisku attīstību. 

Horeogrāfija - tie ir vingrinājumu kompleksi, kuru mērķis ir plastikas attīstīšana, lokanības, ritma izjūtas, stājas veidošana un daudzas citas. Galvenokārt  horeogrāfija palīdz atklāt bērnā (daiļslidotājā) radošas spējas. 

Speciālā fiziskā sagatavotība - process bērna fizisko īpašību attīstībai un specifisko iemaņu apgūšanai (daiļslidotāja), pamatojoties uz daiļslidošanas prasībām

Starptautiskā daiļslidošanas skola audzina daiļslidotājus, vadoties no mūsdienīgas dailslidošanas  apmācības tehnikas.

Starptautiskā daiļslidošanas skola treneris Aleksandrs Rjabiņins ir atvedis mūsdienigu daiļslidošanas tehniku no Krievijas. Aleksandrs Rjabiņins ir Krievijas treneris daiļslidošanā no Sankt-Pēterburgas, kurš no trīs gadu vecuma un līdz pat šim laikam saista savu dzīvi ar daiļslidošanu un kuram ir daudzu gadu trenera pieredze.

Bērnu apmācībai izmantotā tehnika saskan ar tehniku, kādu izmanto vadošie pasaules treneri Krievijā, ASV, Japānā. ŠĪ pieeja būtiski paātrina apmācības procesu daiļslidošanā un būtiski samazina traumu iespējamību.
 

Mēs lecam vairākapgriezienu lēcienus. Viss ir vienkārši kā 1, 2, 3.

Tieši tādus lēcienus kluba sportisti apgūst treniņu procesā. kluba audzēkņi, trenējoties pēc Sankt-Pēterburgas daiļslidošanas skolu tehnoloģijas jau ir guvuši panākumus vairākapgriezienu lēcienu apmācībā. Mēs cenšamies darīt tā, lai treniņi sagādātu prieku un mīlestību, jo tieši tādā veidā var izdarīt sarežģītas lietas vieglāk.

Autors:
Starptautiskā daiļslidošanas skola, papildus dalībnieku uzņemšana
Balsot par rakstu:
kopa: 2. Reitings: 5.00 no 5

PIERAKSTIES SKOLAS JAUNUMIEM

MUMS IR INTERESANTI POSTI SOC. TĪKLOS

figureskatingschool.lv © 2017
PIEZVANIET MUMS:371 25926560