ALEXEI'S MISHIN'S VESTIBULĀRAIS DAIĻSLIDOŠANAS TRENAŽIERIS.

Vestibulārais daiļslidošanas trenažieris ir inovatīva trenēšanas sistēma, kas paredzēta profesionālajam sportam. Nodarbības uz vestibulārā trenažiera attīsta daiļslidotāja vestibulāro noturību – ķermeņa stāvokļa noteikšana telpā. Tāpat, nodarbības pozitīvi ietekmē tādu fizisko īpašību attīstību kā ašums, izturība un spēks. Nodarbības laikā liela uzmanība tiek pievērsta pareizai pozīcijai rotējot uz diska un lēcienā, grupēšanās blīvumam un nepieciešamās pozīcijas ieņemšanas ātrumam.

Vestibulārais trenažieris - rotators, rotējošais disks, līdzsvara disks, palīdz apgūt sarežģītākos daiļslidošanas elementus īsākā laika posmā. Stiprākie pasaules daiļslidotāji trenējas uz vestibulārā trenažiera, kas vēlreiz pierāda tā efektivitāti. Daiļslidošana ir krietni pavirzījusies uz priekšu pateicoties inovatīvu tehnoloģiju un jaunu trenēšanas metožu ieviešanai apmācību procesā.

Starptautiskā daiļslidošanas skola Latvijā vada daiļslidošanas nodarbības pielietojot jaunākās apmācību metodes un inovatīvus trenažierus, kas paātrina daiļslidošanas elementu apguvi. Rotators ir vispieprasītākais trenažieris daiļslidošanā.

Skola arī organizē daiļslidošanas sporta nometnes un aicina ikvienu, kurš vēlas piebiedroties treniņiem. Nometnes ietvaros ir iespēja iziet apmācību kursu uz vestibulārā trenažiera - rotatora, rotējošā līdzsvara diska. Inovatīvās tehnoloģijas – daiļslidošanas tagadne un nākotne. 

International Figure Skating Camps with Alexander Ryabinin

 

CONTACTS:

  • alexander_ryabinin@mail.ru
  • +37125926560 Viber/Whatsapp

SOCIAL NETWORKS: 

Autors:
ALEXEI'S MISHIN'S VESTIBULĀRAIS DAIĻSLIDOŠANAS TRENAŽIERIS.
Balsot par rakstu:
kopa: 16. Reitings: 5.00 no 5

PIERAKSTIES SKOLAS JAUNUMIEM

MUMS IR INTERESANTI POSTI SOC. TĪKLOS

figureskatingschool.lv © 2017
PIEZVANIET MUMS:371 25926560