Daiļslidošana jaunumi un daiļslidošanas nometnes

Šajā sadaļā jūs vienmēr atradīsiet aktuālo informāciju par mūsu daiļslidošanas skolas dzīvi un par visu nozari kopumā. Noteikti piesakieties jaunumiem un esat notikumu centrā. Mēs ļoti bieži organizējam papildnodarbības gan mazajiem, gan pieaugušajiem daiļslidotājiem – individuāli un grupās, nepalaidiet šo iespēju garām. Jaunākās ziņas par daiļslidošanu pasaulē lasiet mūsu mājaslapā. Daiļslidošanas nometnes visa gada garumā Ozolniekos (Latvija) un izbraukuma sporta nometnes daiļslidotājiem Krievijā. Plaša informācija par daiļslidošanas sacensībām un augsta līmeņa daiļslidotājiem, viss par daiļslidošanu Pasaulē.

Aicinām piedalīties visu vecumu daiļslidotājus Starptautiskajā Ledus treniņnometnē. Daiļslidošanas nometnes visa gada garumā - laikos, kad skolēniem ir brīvlaiki. Vasaras, pavasara, rudens un ziemas nometnes. Intensīvas treniņodarbības un individuāla pieeja katram sportistam. Daudz apgriezienu lēcienu apmācība, jaunas rotācijas un slīdēšanas apmācības, specializēti vingrinājumi. Horeogrāfija un fiziskās sagatavotības nodarbības, treniņi uz visiem zināmā ROTATORA – vestibulārā daiļslidotāju trenažiera. Visās nometnēs: ērta lokācija, treniņi, izmitināšana un ēdināšana- viss vienuviet. Nometņu brīvajos laikos organizējam papildnodarbības gan uz ledus, gan vingrošanas zālē, sastādam interesantas un sabalansētas daiļslidošanas programmas.

Daiļslidošanas nometnes visu vecumu bērniem. Aleksandrs Rjabiņins

15/01/2019

08/01/2019
Ziemas daiļslidošanas nometne Latviā, ar galveno treneri no Sankt-Pēterburgas. Nometne tiek organizēta visa vecuma bērniem. Detalizēta lēcienu tehnikas analīze un tās nostiprināšana praktikā. Treniņnodarbībās tiek pielietotas A.Mišina jaunākās tehnoloģijas, kas ievērojami paātrina apmācību procesu.

Ziemas daiļslidošanas nometne Ozolniekos, Latvijā

23/11/2018
Krievijas un Europas daiļslidotāji, daiļslidošanas iesācēji un profesionāļi pulcēsies zem viena ledus halles jumta sporta kompleksā «Lobnya» no 23 līdz 28 martam, 2019. Uz šejieni var nokļūt pa šoseju no Šeremetjevo lidostas, sporta pils atrodas Maskavas apgabalā, 13 km attālumā no lidostas. Daiļslidošanas nometne - daiļslidošanas iesācēji (bērni), profesionāļi, treneri. Visi tie, kas vēlas apmainīties ar pieredzi šajā skaistajā sporta veidā, mācīt un apgūt lēcienus, piruetes, daiļslidošanas soļus un slīdētprasmi. Katra nometnes dalībnieka slidošanas tehnika - lūk tas ir mūsu nometnes programmas galvenais uzdevums, uz kuru fokusēsimies marta daiļslidošanas nometnes laikā.

Pavasara starptautiskā daiļslidošanas nometne visu vecumu bērniem, Lobnya, Maskavas reģ., Krievija 23.03.2020 — 28.03.2020

22/11/2018
Ja jums ir vēlme apskatīt šo Baltijas valsti kopā ar bērnu - daiļslidotāju un apvienot viņa daiļslidošanas treniņus ar ģimenes atpūtu, laipni lūdzam Valmierā!

Starptautiskā pavasara daiļslidošanas nometne bērniem Latvijā 06.04.2020 — 18.04.2020

21/11/2018
Ziemas daiļslidošanas nometne, pilsētā Lobnya, Maskavas apgabals, Krievija. Sporta komplekss atrodas netālu no Šeremetjevo lidostas (Maskavas apgabals). Daiļslidošanas nometnes šeit norisinās regulāri, un šoreiz nometne sakritīs ar darba svētku brīvdienām. Tāpēc jums ir iespēja apvienot sportu ar atpūtu.

Ziemas daiļslidošanas nometne, pilsētā Lobnya, Maskavas apgabals, Krievija.

20/11/2018
Daiļslidotāji apgūs vienkāršo un sarežģīto lēcienu tehniku, daudzapgriezienu lēcienus, uzzinās jaunu un efektīvu daiļslidošanas elementu apmācības metodi, izanalizēs slīdēšanas tehniku. Tas viss būs iespējams, pateicoties individuālai pieejai katram daiļslidotājam. Kā arī bērni izies nodarbību kursu uz Mishina vestibulārā trenažiera un patrenēs lēcienus uz ledus ar lonžas palīdzību, kas tiks pielietoti daiļslidošanas nometnes ietvaros, papildnodarbībām atvēlētajos laikos.

Starptautiskā vasaras daiļslidošanas nometne bērniem Krievijā, pilsētā Lobnya 08.06.2020 — 19.06.2020

19/11/2018
Gaidam Jūs no 2020. gada 22.jūnija līdz 07.augustam pilsētā Ozolnieki. Aleksandrs Rjabiņins, olimpisko čempionu treneru audzēknis, vasaras daiļslidošanas nometnes laikā strādās ar bērniem un dalīsies ar savu pieredzi un zināšanām daiļslidošanā.

Starptautiskā vasaras daiļslidošanas nometne 2020 visu vecumu bērniem Ozolnieki, Latvijā 22.06.2020 — 07.08.2020

17/11/2018

PIERAKSTIES SKOLAS JAUNUMIEM

MUMS IR INTERESANTI POSTI SOC. TĪKLOS

figureskatingschool.lv © 2017
PIEZVANIET MUMS:371 25926560