Bērnu-jauniešu dailslidošanas skola

Bērnu-jauniešu daiļslidošanas skola Starptautiskā daiļslidošanas skola, audzina savus auzēkņus saskaņā ar mūsdienigu tehniku un tehnoloģijām, analogiski tam ka to šodien dara vadošie pasaules treneri. Minētā pieeja ļauj būtiski  paātrināt apmācības procesu un samazināt traumatismu.

Klubā strādā Krievijas treneris no Sankt-Pēterburgas Аleksandrs Rjabiņins ar lielu trenera darbības pieredzi кā Krievijā, tā arī aiz robežām, pierādījis savu meistarību vairākapgriezienu lēcienu apmācībā Rīgas daiļslidošanas skolu audzēkņiem. Аleksandrs māca bērniem vairākapgriezienu lēcienus, liek programmas, apmāca soļus un griezienus, piruetes, sastāda soļu celiņus jebkuram līmenim un sarežgītībai.

Starptautiskā daiļslidošanas skola trenē gan daiļslidošanas cienītājus, gan profesionāļus. Klubā ir organizēta iesācēju grupa. Izveidota grupa bērniem, kas vēl neprot slidot. Bērnu uzņemšana daiļslidošanas skolā iespējama sākot no 3 gadu vecuma.

Starptautiskā daiļslidošanas skola jūs saņemsiet vispilnīgāko apmācības kompleksu: sausie treniņi, ledus treniņi, horeogrāfija. Kā arī apmācību sporta nometnēs daiļslidotājiem.

Starptautiskā daiļslidošanas skola sadarbojas ar Sankt-Pēterburgas daiļslidošanas skolām un katru gadu notiek pieredzes apmaiņa ar vadošajiem Krievijas daiļslidošanas treneriem, kas paaugstina sagatavotības pakāpi Mārupes ledus skola sportistiem.

Autors:
Bērnu-jauniešu dailslidošanas skola
Balsot par rakstu:
kopa: 12. Reitings: 3.42 no 5

PIERAKSTIES SKOLAS JAUNUMIEM

MUMS IR INTERESANTI POSTI SOC. TĪKLOS

figureskatingschool.lv © 2017
PIEZVANIET MUMS:371 25926560