​Daiļslidošana mazajiem, Piņķi (Babīte), Jūrmala, Mārupē, Ozolniekos, Riga

Daiļslidošana mazajiem ir pats skaistākais un arī pats agrākais sporta veids. Jau no 3 gadu vecuma bērnus var vest uz pirmajām daiļslidošanas nodarbībām. Ja jūsu bērnam vēl nav 3 gadu un jūs redzat, ka viņš ir pietiekami stabils un gatavs sākt nodarbības uz ledus.

Mazs bērns nezin, ar kādu sporta veidu viņš grib nodarboties, tādēļ ir vecāki, kuri var pateikt priekšā un palīdzēt ar atbilstoša sporta veida izvēli. Jūsu rūpes var bērnu padarīt aizrautīgu un sporta nodarbības par svētkiem viņam. Divus un trīs gadus vecs bērns nevar zināt, ka nodarbības uz ledus, kur no sākuma var likties auksti un bailīgi, audzina viņu kā fiziski veiklu un stipru, tā arī morāli un psiholoģiski noturīgu. Daudziem vecākiem ir skaidrs, ka, jo vairāk bērnam tiek dotas iespējas attīstībai, jo viņam ir lielākas iespējas savu spēju attīstīšanā un to realizācijā nākotnē.

Pirms nokļūt sporta grupā, kur bērnu vecāki ir jau noskaņoti uz rezultātu sasniegšanu, nepieciešams apgūt pamata iemaņas mazo grupā. Mazajā grupā treniņi notiek vairāk izklaidējoši, spēļu režīmā un bērni ar prieku piedalās tādos treniņos. Ar sekojošām metodēm bērni apgūst bāzes pamatus, kuri nepieciešami, lai bērns nokļūtu sporta grupā. Dārgie vecāki! Atvediet savus bērnus un tuviniet viņus skaistajam!

Autors:
​Daiļslidošana mazajiem, Piņķi (Babīte), Jūrmala, Mārupē, Ozolniekos, Riga
Balsot par rakstu:
kopa: 5. Reitings: 4.20 no 5

PIERAKSTIES SKOLAS JAUNUMIEM

MUMS IR INTERESANTI POSTI SOC. TĪKLOS

figureskatingschool.lv © 2017
PIEZVANIET MUMS:371 25926560