Daiļslidošana un Vispārējā fiziskā sagatavotība (VFS)

Vispārējā fiziskā sagatavotība (VFS) - tā ir fizisko vingrinājumu secība ar mērķi attīstīt sportistā tādas fiziskās īpašības kā : veiklība, atrums, izturība, spēks, lokanība.

Vispārējā fiziskā sagatavotība (VFS) -.daudzpusīgi attīsta daiļslidotāju. Nepieciešamo rezultātu sasniegšanai tiek izstrādāta vingrinājumu sērija, kura tiek regulāri atkārtota ārpus ledus.

Pirmām kārtām Vispārējā fiziskā sagatavotība (VFS) - nepieciešama sportistam un vēlama jebkuram cilvēkam, lai nostiprinātu veselību. Nodarbības ar sportu sekmē pašsajūtas uzlabošanos, paaugstina imūnsistēmas pretošanās spējas, aizkavē organisma novecošanos.

Vispārējā fiziskā sagatavotība (VFS) ir neatņemama sastāvdaļa jebkuram kustību sporta veidam. Daiļslidošana - tas ir skaists un dinamisks sporta veids, kurā, Vispārējai fiziskai sagatavotībai (VFS) ir liela loma tāpat kā horeogrāfijai.

Vispārējā fiziskā sagatavotība (VFS) nodrošina harmonisku fizisko spēju attītstību ar pamata, bāzes vingrinājumu palīdzību. Tikai pēc tam, kad sportists ir sagatavojis organismu ar bāzes vingrinājumiem, viņš ir gatavs pāriet uz Speciālo fizisko sagatavošanu (SFS) savā sporta veidā.

Daiļslidošana visciešāk ir saistīta ar tādām disciplīnām kā : Horeogrāfija, Vispārējā fiziskā sagatavotība (VFS), Speciālā fiziskā sagatavotība  un īsta sportista audzināšana apejot kādu no iepriekš minētajām disciplīnām nav iespējama.

Daiļslidošana - tas ir skaists ziemas sporta veids, kurš ir ne tikai agrs sporta veids, bet arī veids kā saglabāt jūsu jaunību.

Autors:
Daiļslidošana un Vispārējā fiziskā sagatavotība (VFS)
Balsot par rakstu:
kopa: 2. Reitings: 5.00 no 5

PIERAKSTIES SKOLAS JAUNUMIEM

MUMS IR INTERESANTI POSTI SOC. TĪKLOS

figureskatingschool.lv © 2017
PIEZVANIET MUMS:371 25926560