INBOX LEDUS HALLE masu slidošana

INBOX LEDUS HALLE - masu slidošana  Inbox Ledus Halle, regulāri organizē masu slidošanu bez nūjam un masu slidošanu ar nūjām. Inbox Ledus Hallē masu slidošana pamatā notiek svētku un izejamās dienās. Par masu slidošanas laikiem var uzzināt Inbox ledus halles mājas lapā inboxledushalle un Inbox ledus halles nodarbību sarakstā. Inbox ledus halle atrodas Piņķu ciematā, Babītes novadā, kas atrodas piecpadsmit minūšu brauciena attālumā no Rīgas mikrorajoniem Imanta un Zolitūde, un Volvo Sporta Centra - VOLVO LEDUS HALLES.


INBOX LEDUS HALLE ir treniņu bāzes vieta (KHL) komandai Dinamo Rīga. Bez tam Inbox ledus hallē notiek treniņi un spēles hokeja komandai HK Juniors un Krievijas jaunatnes hokeja līgas hokeja klubs (MHL) Rīga.

Paralēli hokejistiem Inbox ledus hallē trenējas arī daiļslidotāji “Starptautiskā daiļslidošanas skola”, kurš tika organizēts uz ledus haļļu OZO ledus halle  Ozolniekos un «INBOX» Piņķos bāzes.

“Starptautiskā daiļslidošanas skola” - tā ir vienlaicīgi daiļslidošanas skola, daiļslidošanas klubs, horeogrāfijas skola un vispārējās fiziskās sagatavotības sekcija. Vispusīga bērna fiziskā attīstība tiek nodrošināta pateicoties tam, ka treninu procesā tiek iekļautas visas neatņemamās disciplīnas, kas nepieciešamas daiļslidošananai.

Bez nodarbībām daiļslidošanā “Starptautiskā daiļslidošanas skola” aktīvi piedalās sacensībās un organizē svētkus kluba bērniem. Vasaras laikā “Starptautiskā daiļslidošanas skola” nodrošina vasaras sporta nometnes kluba daiļslidotājiem.

 
Transports līdz Inbox ledus hallei:

Autobusi  № 4, № 32, № 43. Pietura Pagrieziens uz Piņķiem. Izkāpt pie pagrieziena Piņki (Babīte) vai gala punktā.

Jūrmalas maršruta autobusi brauc uz Rīgu caur Piņķiem, Inbox ledus halle

Sporta centra Inbox Ledus Halle adrese:

Piņķi, Babītes pagasts, LV-2107

Inboxledushalle

INBOX LEDUS HALLE kartē:




Inbox Ledus Halle - Volvo Ledus Halle

 

Autors:
INBOX LEDUS HALLE masu slidošana
Balsot par rakstu:
kopa: 9. Reitings: 5.00 no 5

PIERAKSTIES SKOLAS JAUNUMIEM

MUMS IR INTERESANTI POSTI SOC. TĪKLOS

figureskatingschool.lv © 2017
PIEZVANIET MUMS:371 25926560