Majoru ledus halle MSL

Majoru ledus halle - Starptautiskā daiļslidošanas skola. MSL - Jūrmalā vada  treniņnodarbības. Pamatā treniņi notiek OZO ledus halle, Inbox ledus halle un ziemas laikā arī treniņi Majoru ledus hallē.

Majoru sporta laukums darbojas no rudens vidus līdz pavasara vidum. “Starptautiskā daiļslidošanas skola” - tas ir pilnīgs kurss daiļslidošanas apmācībā. Treniņu programmā  iekļautas visas nepieciešamās daiļslidošanas discplīnas. Bez ledus treniņiem notiks ārpus ledus treniņi, tas ir Vispārējā fiziskā sagatavotība, speciālā fiziskā sagatavotība, horeogrāfija. Dotās disciplīnas nepieciešamas pilnvērtīgai daiļslidotāja attīstībai

Starptautiskā daiļslidošanas skola - daiļslidošana bērniem. Jau no 3 gadu vecuma bērnu var vest uz pirmo iepazīšanās nodarbību. Pie mums trenējas visu vecumu bērni.

Starptautiskā daiļslidošanas skola ir par veselīgu dzīvesveidu un mēs vienmēr atbalstām cilvēkus, kas mīl sportu. Nodarbošanās ar daiļslidošanu - tas ir ne tikei sports. Slidotavā var atpūsties un lietderīgi  un veselīgi pavadīt laiku. Regulāras nodarbības uz ledus nostiprina organismu un veido cilvēku stiprāku, spēcīgāku un pārliecinātāku rītdienas dzīvei.

Uz Starptautiskā daiļslidošanas skolu nāk bērni ar dažādiem uzdevumiem un vēlmēm, gan sportiska dzīves veida piekritēji, daiļslidošana kā hobijs, veselība, daiļslidošana kā sports.

Mūsu kluba durvis vienmēr ir atvērtas ikvienam un Jums arī!

Adrese:

"Majoru sporta laukums", Ledus halle,

Rigas iela 1, Jūrmala, LV-2015

Autors:
Majoru ledus halle MSL
Balsot par rakstu:
kopa: 2. Reitings: 5.00 no 5

PIERAKSTIES SKOLAS JAUNUMIEM

MUMS IR INTERESANTI POSTI SOC. TĪKLOS

figureskatingschool.lv © 2017
PIEZVANIET MUMS:371 25926560