Sankt-Pēterburgas Akadēmija daiļslidošanā

Sankt-Pēterburgas Akadēmija daiļslidošanā SBJSVR . Krievijas daiļslidošanas skola, kur strādā izcili treneri, ar augstākajiem valsts vērtējumiem: A.N. Mišins, T.N.Moskvina un daudzi citi. Pēterburgas skola skaitās kā viena no spēcīgākajām daiļslidošanas skolām pasaulē.

Akadēmijā trenējas bērni dažādos vecumos un ikviens bērns var nokļūt skolā. Jau ilgu gadu garumā sporta skola parāda augstus rezultātus daiļslidošanas apmācībā un  sportistu sagatavotībā nopietnām sacensībām. Akadēmijas audzēkņu apbalvojumi - daudzkārtējas uzvaras pasaules čempionātos kā vieninieku tā pāru slidojumos, arī sinhronajā slidošanā.

Sporta skola ir izaudzinājusi tādus slavenus sportistus kā Jeļizaveta Tuktamiševa, Jevgēņijs Pļuščenko, Ksenija Stolbova un Fjodors Kļimovs, Juko Kavaguti un Aleksnadrs Smirnovs, Tatjana Volosožar un Maksims Traņkovs, Aļona Ļeonova, Serafima Sahanovič, Sergejs Voronovs, Konstantīns Meņšovs un daudzi citi.

Krievijas skola jau daudzu gadu garumā iegūstot neskaitāmas godalgotas vietas uz pjedestāla pasaules mēroga sacensības pierāda, ka tā ir spēcīga skola ar zinošiem treneriem. Grūti nepiekrist tam, ka Krievijas daiļslidošanas treneri patiešam zin, kā trenēt pareizi.

Autors:
Sankt-Pēterburgas Akadēmija daiļslidošanā
Balsot par rakstu:
kopa: 17. Reitings: 2.88 no 5

PIERAKSTIES SKOLAS JAUNUMIEM

MUMS IR INTERESANTI POSTI SOC. TĪKLOS

figureskatingschool.lv © 2017
PIEZVANIET MUMS:371 25926560