Daiļslidošanas sporta skola. Sporta klubs.

Sporta ledus skola “Starptautiskā daiļslidošanas skola” apmāca bērnus daiļslidošanā. Sporta skolā trenējas gan profesionāli daiļslidotāji, gan daiļslidošanas cienītāji. Mūsu sporta skolā ir pieejams plašs abonementu klāsts: sākot ar sporta atveseļošanās programmām līdz pat augstākās sporta meistarības programmām.

“Starptautiskā daiļslidošanas skola” - tā ir daiļslidošanas apmācība Mārupē un Rīgā - Mārupes ledus halle, OZO Ledus Halle. Ziemas sezonā sporta skola priekš saviem audzēkņiem ņem papildus ledu Jūrmalā - Majoru ledus halle (MSL), kā arī pēc nepieciešamības nodorošina papildus nodarbības VOLVO Ledus hallē, Imantā.

“Starptautiskā daiļslidošanas skola” strādā profesionāli, kvalificēti un pieredzējuši treneri. Ir gan vecāko vecuma grupu treneri, gan jaunāko vecuma grupu treneri, gan arī pavisam mazu bērnu treneri. Mēs pielietojam jaunākās apmācību metodes un rodam individuālu pieeju katram audzēknim. Nodarbošanās ar sportu pieradina bērnu pie sportiska dzīves veida, tāpēc daiļslidošana noteikti būs pareizā vecāku izvēle.

Autors:
Daiļslidošanas sporta skola. Sporta klubs.
Balsot par rakstu:
kopa: 5. Reitings: 5.00 no 5

PIERAKSTIES SKOLAS JAUNUMIEM

MUMS IR INTERESANTI POSTI SOC. TĪKLOS

figureskatingschool.lv © 2017
PIEZVANIET MUMS:371 25926560