Ziemas daiļslidošanas nometne, pilsētā Lobnya, Maskavas apgabals, Krievija.

Ziemas daiļslidošanas nometne, pilsētā Lobnya, Maskavas apgabals, Krievija. Sporta komplekss atrodas netālu no Šeremetjevo lidostas (Maskavas apgabals). Daiļslidošanas nometnes šeit norisinās regulāri, un šoreiz nometne sakritīs ar darba svētku brīvdienām. Tāpēc jums ir iespēja apvienot sportu ar atpūtu.

Ledus arēna «Lobnya». Šeit vienkopus pulcēsies daiļslidotāji, kuri pārbaudīs savas spējas uz ledus un demonstrēs vislabākos rezultātus. Daiļslidošnas cienītāji kopā ar pārējiem sportistiem pieredzējušu treneru vadībā attīstīs savas daiļslidošanas prasmes, bet viņu ģimenes locekļi tajā pašā laikā varēs baudīt ziemas pastaigas. 

Daiļslidošanas nometne bērniem - tie ir treniņi līdz plkst. 15:00, un pēc tam bērni var atpūsties un apskatīt Maskavas muzejus, teātrus un daudz ko citu. nometnes laikā strādāsim pie dažādiem elementiem: atslīpēsim slīdētprasmi, pilnveidosim griezienus, uzlabosim lēcienus. Lai to visu padarītu maksimāli efektīvu, nometnes galvenais treneris Aleksandrs Rjabiņins pielietos vestibulāro aparātu, ko izgudrojis Aleksei Mishins. Ar tā palīdzību bērns katru elementu mācās izpildīt bez bailēm.

DETALIZĒTA INFORMĀCIJA par Ziemas daiļslidošanas nometni Lobnya pieejama - ŠEIT (mūsu jaunā mājaslapa)

  • Youtube kanāls - Starptautiskās daiļslidošanas nometnes
  • Bezmaksas ONLINE konsultācija WHATSAPP 
  • Кontakttelefons: +371 25926560 vai +371 20237648 (Whatsapp / Viber)

Daiļslidošanas nomentes ne reti bērnus mudina iekarot jaunas godalgas un dažkārt noved līdz olimpiskajam pjedestālam!

Autors:
Ziemas daiļslidošanas nometne, pilsētā Lobnya, Maskavas apgabals, Krievija.
Balsot par rakstu:
kopa: 4. Reitings: 5.00 no 5

PIERAKSTIES SKOLAS JAUNUMIEM

MUMS IR INTERESANTI POSTI SOC. TĪKLOS

figureskatingschool.lv © 2017
PIEZVANIET MUMS:371 25926560